0
producten vergelijken

Winkels / Retails

Winkels / Retails
Sorteer op
Te koop
Verkocht/Verhuurd
Youtube
Te huur
Buitenpost Kerkstraat 50 Buitenpost_Kerkstraat_50

De locatie is gevestigd in het centrum van het dorp. Het pand is onderdeel van een winkelcentrum met o.a. ALDI, bloemenwinkel, horeca-dagzaak, juwelier, AGF winkel. Henk ten Hoor. In de directe omgeving zijn nog een LIDL, Super de Boer, Poiesz, Eye Wish en diverse andere winkels gevestigd.

Ligging Centrum A1 locatie
Frontbreedte Ca. 11 meter
Perceelgrootte Ca. 250 m2
Bestemming Detailhandel
Bijzonderheden Deze unit heeft een bijzonder hoog opleverniveau, zoals b.v.plafond met verlichting, c.v. met twee heathers, gekleurde, bewerkte betonvloer, spiegels rondom de pilaren etc.
Aanvaarding Op korte termijn, per direct
Indeling De wnkelruimte is v.v.o. ca. 210 m2 met ca. 20 m2 magazijn- en sociale ruimten. Aan- en afvoer van goederen is prima realiseerbaar door de achteringang, via het parkeerterrein.
Parkeren Gratis parkeren voor de deur. Achter het pand zijn ca. 20 parkeerplaatsen en in de directe omgeving ruim voldoende, gratis parkeerplaatsen.
Bouwkundige staat Goed

Offerte aanvragen

Te koop
Verkocht/Verhuurd
Youtube
Te huur
Buitenpost, Kerkstraat 17 Buitenpost_Kerkstraat_17

Het pand ligt in het centrum van het dorp op een A 1 lokatie en is onderdeel van het winkelcentrum. In dit winkelcentrum zijn o.a. gevestigd: "t Kruidvat, Eyewish/Groeneveld, een bakker, een boekhandel en een kapper en in de directe omgeving o.a. ALDI , Poeisz, Henk ten Hoor en LIDL. De winkelruimte is onderdeel van het winkelcentrum van het dorp en zeer goed bereikbaar per auto en fiets. Het centrum van deze hoofdplaats van de Gemeente Achtkarspelen heeft een grote aanzuigkracht vanuit de regio op het winkelend publiek.

Ligging Centraal midden in het dorp, op korte afstand zijn o.a. Lidl, Aldi, Super de Boer en Poeisz.
Frontbreedte Ca. 4.50 meter
Perceelgrootte Ca. 100 m2
Bestemming Detailhandel
Bijzonderheden Het pand is in 2008 volledig gerenoveerd en ingericht als schoenenzaak. Deze activiteit is ook ter overname. Het opleverniveau is: Systeemplafond met verlichting, c.v. installatie, tapijt en wandafwerking met spiegels.
Aanvaarding Per direct
Indeling A 1 centrumlokatie
Parkeren Direct voor de deur en op de (gratis) parkeerplaats.
Bouwkundige staat Gerenoveerd in 2008

Offerte aanvragen

Te koop
Verkocht/Verhuurd
Youtube
Te huur
Midsland-Terschelling., Midslanderhoofdweg 4 Midsland-Terschelling_Midslanderhoofdweg_4

De lokatie ligt midden op het eiland, aan de doorgaande weg van West naar Oosterend. Momenteel wordt het pand niet meer gebruikt door de Fa. Ruijg voor haar installatiebedrijf als winkel, showroom en opslagruimte. De lokatie is uitermate geschikt voor een MKB bedrijf met productieunit en winkelruimte, daarvoor is detailhandel toegestaan. Ook zeer geschikt voor ander soortige dienstverleners, dit in verband met de ligging op het eiland, de indeling en de parkeersituatie.

Ligging Een pracht zichtlokatie in Midsland op Terschelling.
Frontbreedte Ca. 15 meter.
Perceelgrootte Ca. 2.670 m2
Bestemming Detailhandel, onder voorwaarden.
Bijzonderheden De verkoop van de woning in samenhang met de winkellokatie is besprekkbaar. De woning met garage en schuurtje heeft een inhoud van ca. 465 m3.
Aanvaarding In overleg
Indeling Op de begane grond is ca. 350 m2 beschikbaar en op de verdieping nog eens ca. 330 m2. dit is inclusief kantoren, kantine en archiefruimten.
Parkeren Ca. 25 gratis parkeerplaatsen, direct voor de deur.
Bouwkundige staat Prima, gebouwd in 2004

Offerte aanvragen

Prijs op aanvraag
Meer info
Te koop
Verkocht/Verhuurd
Youtube
Te huur
Hindeloopen Tuinen 31 Hindeloopen_Tuinen_31

Het winkelpand met inpandige bovenwoning is gelegen in het sfeervolle, pittoreske stadje, Hindeloopen, aan een van de mooiste meren van Friesland. Dit Rijksmonument vindt u midden in het historische centrum van Hindeloopen. De boerderij thans in gebruik als supermarkt biedt vele extra’s en is voor vele doeleinden geschikt te maken. Boven de winkelruimte bevindt zich een zeer ruime en moderne bovenwoning, er zijn 4 garageboxen, een royale opslagloods en riante parkeergelegenheid. Tijdens het vaarseizoen, medio maart tot medio oktober, wordt in het pand een recreatiesupermarkt geëxploiteerd. Er is, naast de eigenaren, een medewerkster in vaste dienst, verder wordt gewerkt met oproep- en vakantiekrachten,. De food en non-food producten (aangepast assortiment) worden afgenomen van een lokale groothandel en verder zijn er diverse regionale leveranciers. De eigenaren hebben nu een levensfase bereikt waarop zij een andere invulling aan hun leven willen geven en stoppen met hun winkel. Zij verkopen zowel hun winkelactiviteiten als ook hun pand.

Ligging Centrumlocatie A1
Frontbreedte Ca. 8 meter
Perceelgrootte Ca. 1.169 m2
Bestemming Supermarkt, Horeca bespreekbaar.
Bijzonderheden Zie ook www.retailmakelaar.nl en Funda in Busienss. ( zoeken op adres).
Aanvaarding In overleg
Indeling Wordt op verzoek toegestuurd.
Parkeren Ca. 10 gratis parkeerplaatsen
Bouwkundige staat Uitstekend

Offerte aanvragen

Prijs op aanvraag
Meer info
Te koop
Verkocht/Verhuurd
Youtube
Te huur
Kollum, Voorstraat 92 Kollum_Voorstraat_92

In het centrum van Kollum is de (voormalige) Schlecker winkel teTE HUUR. In de directe omgeving vindt u o.a. ABN, Schoenhnadel Land, Bruna, Faunaland en meerdere horeca zaken

 
Ligging A1 centrumlocatie
Frontbreedte Ca. 5.50 meter
Perceelgrootte Ca. 180 m2
Bestemming Detailhandel, horeca ook toegestaan
Bijzonderheden Bovenwoning is verhuurd
Aanvaarding Op korte termijn, in overleg.
Parkeren Parkeren (gratis) direct voor de deur en aan de achterzijde
Bouwkundige staat Normaal

Offerte aanvragen

Prijs op aanvraag
Meer info
Te koop
Verkocht/Verhuurd
Youtube
Te huur
Surhuisterveen, Molenweg 6A Surhuisterveen_Molenweg_6A

Op deze pracht locatie zijn meerdere mogleijkheden t.a.v de invulling. Er kan detailhandel onder bepaalde voorwaarden gevoerd worden maar ook een dienstverlener als b.v. een accountant is denkbaar/invulbaar. Ook kan op het gebied van fietsen, auto 's of motoren een invuling gevonden worden.

Ligging De locatie ligt buiten het centrum van Surhuisterveen maar wel aan de toegangsweg naar het centrum toe. Het is een prachtige zichtlocatie met parkeren voro de deur en op eigen terrein.
Frontbreedte Ca. 15 meter met automatische schuifdeuren
Perceelgrootte CA. 20 are
Bestemming Detailhandel
Bijzonderheden De locatie is bizonder goed ingericht en geoutileerd o.a. met ISDN, patchkast, gasheather, c.v. met blower, video bewakingssysteem, vloerbedekking, plafond met verlichting en brandhaspels. De woning is verhuurd voor de periode van 1 jaar.
Aanvaarding Op korte termijn
Indeling De verkoopvloeroppervlakte is ca. 475 m2 groot, inpandig kan een kantoor/kantine ruimte gemaakt worden. Achter het pand ligt de magazijnruimte van ca. 75 m2, ook te bereiken vanuit de winkel.
Parkeren Ca. 15 parkeerplaatsen op eigen terrein.
Bouwkundige staat Prima onderhouden

Offerte aanvragen

Prijs op aanvraag
Meer info
Te koop
Verkocht/Verhuurd
Youtube
Te huur
Stiens, Smelbrege 4 Stiens_Smelbrege_4

Het pand ligt in het gerenoveerde deel van het centrum van Stiens. Het is een A1 locatie. Het huurcontract loopt nog drie jaar. De huuropbrengst is ca. € 14.700,00 per jaar. Geen BTW. Uitbreiding is mogelijk met ca. 120 m2.


Ligging
Centrum van het dorp op A1 locatie.
Frontbreedte Ca. 8.40 meter.
Perceelgrootte Ca. 2 are 62 ca.
Bestemming Detailhandel.
Bijzonderheden De staat van onderhoud is goed, het pand is vorig jaar geschilderd. De bovenverdieping is niet afgetummerd.
Aanvaarding In overleg
Indeling A1 locatie
Parkeren Gratis parkeren voor de deur

Offerte aanvragen

€ 240.000,00
Meer info