BOG Friesland

BOG Friesland - naamloosBOG Friesland is als makelaar en taxateur gespecialiseerd in bedrijfsonroerend goed. Bij BOG Friesland kunt u terecht voor zowel aankoop als verkoop, huur en verhuur, taxaties, bedrijfsoverdrachten en actief beheer van onroerende zaken.

BOG Friesland is werkzaam op alle terreinen van het bedrijfsonroerend goed, van horecasector tot recreatie- en maritieme sector, tot kantoorruimtes, winkelpanden, retailzaken en andere bedrijfsruimtes.

Wat biedt BOG Friesland u:

  • Uitgebreid rapport
  • Overzichtelijk ingedeeld
  • Begrijpelijk taalgebruik
  • Altijd berekeningen met referenties
  • Bruikbaar bij alle banken
  • Voorzien van alle benodigde bijlagen, inclusief alle overheidsinformatie

Voor meer informatie over BOG Friesland verwijzen wij u door naar de hompagina.

 

Pagina's

Te koop
Verkocht/Verhuurd
Youtube
Te huur
Hindeloopen Tuinen 31 Hindeloopen_Tuinen_31

Het winkelpand met inpandige bovenwoning is gelegen in het sfeervolle, pittoreske stadje, Hindeloopen, aan een van de mooiste meren van Friesland. Dit Rijksmonument vindt u midden in het historische centrum van Hindeloopen. De boerderij thans in gebruik als supermarkt biedt vele extra’s en is voor vele doeleinden geschikt te maken. Boven de winkelruimte bevindt zich een zeer ruime en moderne bovenwoning, er zijn 4 garageboxen, een royale opslagloods en riante parkeergelegenheid. Tijdens het vaarseizoen, medio maart tot medio oktober, wordt in het pand een recreatiesupermarkt geëxploiteerd. Er is, naast de eigenaren, een medewerkster in vaste dienst, verder wordt gewerkt met oproep- en vakantiekrachten,. De food en non-food producten (aangepast assortiment) worden afgenomen van een lokale groothandel en verder zijn er diverse regionale leveranciers. De eigenaren hebben nu een levensfase bereikt waarop zij een andere invulling aan hun leven willen geven en stoppen met hun winkel. Zij verkopen zowel hun winkelactiviteiten als ook hun pand.

Ligging Centrumlocatie A1
Frontbreedte Ca. 8 meter
Perceelgrootte Ca. 1.169 m2
Bestemming Supermarkt, Horeca bespreekbaar.
Bijzonderheden Zie ook www.retailmakelaar.nl en Funda in Busienss. ( zoeken op adres).
Aanvaarding In overleg
Indeling Wordt op verzoek toegestuurd.
Parkeren Ca. 10 gratis parkeerplaatsen
Bouwkundige staat Uitstekend

Offerte aanvragen

Prijs op aanvraag
Meer info
Te koop
Verkocht/Verhuurd
Youtube
Te huur
Leeuwarden d 'Hondercoeterstraat Leeuwarden_d_'Hondercoeterstraat

VERKOCHT ... na ruim 18 jaar van exploitatie draagt de huidige eigenaar eind 2015 zijn bedrijf over aan een nieuw horeca koppel .

Prijs op aanvraag
Meer info
Te koop
Verkocht/Verhuurd
Youtube
Te huur
Leeuwarden Oostersingel 6 Leeuwarden_Oostersingel_6

Heel Holland Bakt ! ! ! ! In dit fraai verbouwde pand is gevestigd : De Taart Van Tonny , een doelmatige bedrijfsruimte waarin work shops gehouden worden maar zeker nier onbelangrijk : Een professionele taarten bakkerij , leveringen aan particulieren en aan de horeca . Tonny wil zijn onroerend goed en zijn bedrijf graag overdragen / verkopen aan een creatieve taartenmaker die de weg kan vervolgen die Tonny heeft ingeslagen . Het bedrijf heeft een zeer goede naamsbekendheid opgebouwd ! ! ! Een zeer fraaie bovenwoning met o.a. 2 slaapkamers met 2 badkamers , dakterras enz . maakt deel uit van het onroerend goed . Bezichtigingen uitsluitend op maandag en dinsdags .

Offerte aanvragen

Prijs op aanvraag
Meer info
Te koop
Verkocht/Verhuurd
Youtube
Te huur
Leeuwarden Prins Hendrikstraat Leeuwarden_Prins_Hendrikstraat

Centrum Leeuwarden ter overname aangeboden het bekende Prins Heerlijk.Verkoop van luxe broodjes - soft ijs - schepijs en dranken.Dagelijks passeren er 7000 passanten in de Prins Hendrikstraat.Het bedrijfsinventaris is voldoende uitgevoerd met o.a. inpandige vries - en koelcel , opslagruimten . toiletruimte . Direkte verkoop aan de straat.In de direkte omgeving veel kantorenaanbod ,zoals : Achmea , Postbank , Aegon ect. Ideaal voor horeca starters.

Offerte aanvragen

Prijs op aanvraag
Meer info
Te koop
Verkocht/Verhuurd
Youtube
Te huur
Leeuwarden Zaailand 82 Leeuwarden_Zaailand_82

In het centrum van Leeuwarden , direkt bij een ruim aanbod van Horeca-Bedrijven , bieden wij aan een casco ruimte van 175 m2 .Zeer goed bereikbaar en direkt bij de parkeergarage .Vrije hoogte : 3.20 m ,frontbreedte 6.70 m.Ondergelegen kelderruimte 18 m2 . eventueel te realiseren aan de achterzijde van het een binnentuin en/of rookruimte.

Offerte aanvragen

Prijs op aanvraag
Meer info
Te koop
Verkocht/Verhuurd
Youtube
Te huur
Oosterwolde Duistereweg 8 Oosterwolde_Duistereweg_8

Aan de rand van Oosterwolde ligt op een mooie locatie deze luxe bedrijfswoning met dubbele houtengarage, timmerloods en opslagloodsen. De locatie biedt het beste van twee werelden: vrij uitzicht over de weilanden maar met de voorzieningen van het centrum op loopafstand. Het woonhuis wordt omringd door een fraai aangelegde tuin voorzien van veranda en diverse zonnige terrassen. INDELING: Begane grond: * entree/hal met meterkast, trapopgang en modern toilet met fontein; * woonkamer met parket, siergashaard en terrasdeur naar de veranda. * In het midden van de woning bevindt zich de keuken. De keuken is voorzien van enkele inbouwapparatuur o.a. oven, magnetron,5 pits gasstel. * Slaapkamer op begane grond en aansluitende badkamer met bad, douchecabine en douchemeubel. * inpandige bijkeuken met witgoedaansluiting en deur naar het bestrate buiterrein. * aangebouwde dubbele stenen garage. 1e verdieping: * Overloop met grote kinderspeelruimte. * 1e ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning met velux dakraam; * 2e slaapkamer aan de voorzijde van de woning met velux dakraam; * 3e slaapkamer aan de achterzijde van de woning voorzien van dakraam; * 2e toilet op overloop. De tuin: De voortuin is prachtig aangelegd en het perceel is verder voor een groot deel voorzien van klinkerbestrating waardoor samen met de loodsen - ruim voldoende parkeergelegenheid wordt geboden. Algemeen: * bouwjaar van de woning betreft 1965 * de woning wordt verwarmd middels cv – Nefit HR ecomline 2002. * de woning is optimaal geïsoleerd en is mede daardoor energiezuinig (lage vaste lasten); * ligging aan een doorgaande weg. * royale oprit geschikt voor meerdere auto's, ook voor vrachtauto’s, parkeren op eigen terrein. * aan de voorzijde screens voor beide ramen. * de woning en loods zijn kortgeleden geschilderd. De onderneming: Op de locatie is Bouwbedrijf van der Sloep gevestigd. Deze bouwonderneming is ook TE KOOP. Op eigen terrein is een grote werkplaats (6.70 x 18.50) met inpandige entree, hal, kantoren, kantine, archief en toiletten. De werkplaats wordt eigenlijk alleen gebruikt voor opslag van bouwmateriaal en (bouw)materieel. De voorraad bouwmaterialen is beperkt, alleen een zo genaamde werk (grijp) voorraad is aanwezig. Achter het woonhuis is de timmerwerkplaats en buitenopslag (carport) gesitueerd. De werkplaats is voorzien van alle benodigde (goedgekeurde) machines om een bouwbedrijf uit te kunnen oefenen. Ook is hier de werkvoorraad voor het hout aanwezig. De onderneming heeft geen personeel in (vaste) dienst, zij werkt met ZZP’ers. 

Gevels Spouwmuur
Oppervlakte b.v.o. Ca. 1761 m2.
Bouwjaar 1965
Bouwaard Traditioneel
Nokhoogte loods - 4.50 meter
Vrije hoogte Idem
Vrije overspanning Ca. 15.00 meter
Kozijnen Hardhout
Beglazing Thermopane
Deuren Hardhout
Kap Houtenkap (punt)
Vloeren Beton
Isolatie JA
Nutsvoorzieningen Gas,water, elektrisch,
Verwaming CV
Verharding Betonklinkers
Parkeergelegenheid Op eigen terrein
Oppervlakte v.v.o. NVT
Oplevering NVT
Aanvaarding In overleg
Bezichtiging Op afspraak
Prijs extra Bouwonderneming te koop
Behandelende Makelaar Melle F. Veenstra

Offerte aanvragen

€ 515.000,00
Meer info

Google pagina's