Taxateur in Friesland

Taxateur in Friesland - naamloosU bent op zoek naar een Taxateur in Friesland? Als u een taxateur inschakelt bij BOG Friesland, maakt u gebruik van onze gecertificeerde kennis, praktijkervaring en vooral kennis van de marktsituatie. Het inschakelen van een taxateur in Friesland moet zorgvuldig gebeuren. Onze taxateurs zijn volledig gecertificeerd door o.a. Vastgoed Cert en het N.R.V.T. volgens de hedendaagse normering.

Bij BOG Friesland krijgt u een transaparant rapport met een taxatie conform de marktwaarde van het betreffende onroerend goed. Deze taxatie is meteen te gebruiken bij alle banken!

Al onze voordelen op een rijtje:

  • Uitgebreid rapport
  • Overzichtelijk ingedeeld
  • Begrijpelijk taalgebruik
  • Altijd berekeningen met referenties
  • Bruikbaar bij alle banken
  • Voorzien van alle benodigde bijlagen, inclusief alle overheidsinformatie


BOG Friesland, uw taxateur in Friesland!

Ga naar onze homepage

Neem contact op

Pagina's

Te koop
Verkocht/Verhuurd
Youtube
Te huur
Hindeloopen Tuinen 31 Hindeloopen_Tuinen_31

Het winkelpand met inpandige bovenwoning is gelegen in het sfeervolle, pittoreske stadje, Hindeloopen, aan een van de mooiste meren van Friesland. Dit Rijksmonument vindt u midden in het historische centrum van Hindeloopen. De boerderij thans in gebruik als supermarkt biedt vele extra’s en is voor vele doeleinden geschikt te maken. Boven de winkelruimte bevindt zich een zeer ruime en moderne bovenwoning, er zijn 4 garageboxen, een royale opslagloods en riante parkeergelegenheid. Tijdens het vaarseizoen, medio maart tot medio oktober, wordt in het pand een recreatiesupermarkt geëxploiteerd. Er is, naast de eigenaren, een medewerkster in vaste dienst, verder wordt gewerkt met oproep- en vakantiekrachten,. De food en non-food producten (aangepast assortiment) worden afgenomen van een lokale groothandel en verder zijn er diverse regionale leveranciers. De eigenaren hebben nu een levensfase bereikt waarop zij een andere invulling aan hun leven willen geven en stoppen met hun winkel. Zij verkopen zowel hun winkelactiviteiten als ook hun pand.

Ligging Centrumlocatie A1
Frontbreedte Ca. 8 meter
Perceelgrootte Ca. 1.169 m2
Bestemming Supermarkt, Horeca bespreekbaar.
Bijzonderheden Zie ook www.retailmakelaar.nl en Funda in Busienss. ( zoeken op adres).
Aanvaarding In overleg
Indeling Wordt op verzoek toegestuurd.
Parkeren Ca. 10 gratis parkeerplaatsen
Bouwkundige staat Uitstekend

Offerte aanvragen

Prijs op aanvraag
Meer info

Google pagina's