Winkel pand Friesland

Winkel pand Friesland - naamloos
Bent u opzoek naar een Winkel pand? Dan bent u bij BOG Friesland aan het juiste adres! Wij bieden u vele mogelijkheden tot keuze van uw Winkel pand. Wij hebben voor u een ruim aanbod Winkel pand voor u klaar liggen.

Wat biedt BOG Friesland u?:

  • Uitgebreid rapport
  • Overzichtelijk ingedeeld
  • Begrijpelijk taalgebruik
  • Altijd berekeningen met referenties
  • Bruikbaar bij alle banken
  • Voorzien van alle benodigde bijlagen, inclusief alle overheidsinformatie

Wilt u meer informatie over Winkel pand, neem dan gerust contact op met ons via onze contact pagina of vind hier meer informatie over Winkel pand!

Pagina's

Te koop
Verkocht/Verhuurd
Youtube
Te huur
Buitenpost Kerkstraat 50 Buitenpost_Kerkstraat_50

De locatie is gevestigd in het centrum van het dorp. Het pand is onderdeel van een winkelcentrum met o.a. ALDI, bloemenwinkel, horeca-dagzaak, juwelier, AGF winkel. Henk ten Hoor. In de directe omgeving zijn nog een LIDL, Super de Boer, Poiesz, Eye Wish en diverse andere winkels gevestigd.

Ligging Centrum A1 locatie
Frontbreedte Ca. 11 meter
Perceelgrootte Ca. 250 m2
Bestemming Detailhandel
Bijzonderheden Deze unit heeft een bijzonder hoog opleverniveau, zoals b.v.plafond met verlichting, c.v. met twee heathers, gekleurde, bewerkte betonvloer, spiegels rondom de pilaren etc.
Aanvaarding Op korte termijn, per direct
Indeling De wnkelruimte is v.v.o. ca. 210 m2 met ca. 20 m2 magazijn- en sociale ruimten. Aan- en afvoer van goederen is prima realiseerbaar door de achteringang, via het parkeerterrein.
Parkeren Gratis parkeren voor de deur. Achter het pand zijn ca. 20 parkeerplaatsen en in de directe omgeving ruim voldoende, gratis parkeerplaatsen.
Bouwkundige staat Goed

Offerte aanvragen

Te koop
Verkocht/Verhuurd
Youtube
Te huur
Hindeloopen Tuinen 31 Hindeloopen_Tuinen_31

Het winkelpand met inpandige bovenwoning is gelegen in het sfeervolle, pittoreske stadje, Hindeloopen, aan een van de mooiste meren van Friesland. Dit Rijksmonument vindt u midden in het historische centrum van Hindeloopen. De boerderij thans in gebruik als supermarkt biedt vele extra’s en is voor vele doeleinden geschikt te maken. Boven de winkelruimte bevindt zich een zeer ruime en moderne bovenwoning, er zijn 4 garageboxen, een royale opslagloods en riante parkeergelegenheid. Tijdens het vaarseizoen, medio maart tot medio oktober, wordt in het pand een recreatiesupermarkt geëxploiteerd. Er is, naast de eigenaren, een medewerkster in vaste dienst, verder wordt gewerkt met oproep- en vakantiekrachten,. De food en non-food producten (aangepast assortiment) worden afgenomen van een lokale groothandel en verder zijn er diverse regionale leveranciers. De eigenaren hebben nu een levensfase bereikt waarop zij een andere invulling aan hun leven willen geven en stoppen met hun winkel. Zij verkopen zowel hun winkelactiviteiten als ook hun pand.

Ligging Centrumlocatie A1
Frontbreedte Ca. 8 meter
Perceelgrootte Ca. 1.169 m2
Bestemming Supermarkt, Horeca bespreekbaar.
Bijzonderheden Zie ook www.retailmakelaar.nl en Funda in Busienss. ( zoeken op adres).
Aanvaarding In overleg
Indeling Wordt op verzoek toegestuurd.
Parkeren Ca. 10 gratis parkeerplaatsen
Bouwkundige staat Uitstekend

Offerte aanvragen

Prijs op aanvraag
Meer info
Te koop
Verkocht/Verhuurd
Youtube
Te huur
Kollum, Voorstraat 92 Kollum_Voorstraat_92

In het centrum van Kollum is de (voormalige) Schlecker winkel teTE HUUR. In de directe omgeving vindt u o.a. ABN, Schoenhnadel Land, Bruna, Faunaland en meerdere horeca zaken

 
Ligging A1 centrumlocatie
Frontbreedte Ca. 5.50 meter
Perceelgrootte Ca. 180 m2
Bestemming Detailhandel, horeca ook toegestaan
Bijzonderheden Bovenwoning is verhuurd
Aanvaarding Op korte termijn, in overleg.
Parkeren Parkeren (gratis) direct voor de deur en aan de achterzijde
Bouwkundige staat Normaal

Offerte aanvragen

Prijs op aanvraag
Meer info
Te koop
Verkocht/Verhuurd
Youtube
Te huur
Leeuwarden d 'Hondercoeterstraat Leeuwarden_d_'Hondercoeterstraat

VERKOCHT ... na ruim 18 jaar van exploitatie draagt de huidige eigenaar eind 2015 zijn bedrijf over aan een nieuw horeca koppel .

Prijs op aanvraag
Meer info
Te koop
Verkocht/Verhuurd
Youtube
Te huur
Leeuwarden Oostersingel 6 Leeuwarden_Oostersingel_6

Heel Holland Bakt ! ! ! ! In dit fraai verbouwde pand is gevestigd : De Taart Van Tonny , een doelmatige bedrijfsruimte waarin work shops gehouden worden maar zeker nier onbelangrijk : Een professionele taarten bakkerij , leveringen aan particulieren en aan de horeca . Tonny wil zijn onroerend goed en zijn bedrijf graag overdragen / verkopen aan een creatieve taartenmaker die de weg kan vervolgen die Tonny heeft ingeslagen . Het bedrijf heeft een zeer goede naamsbekendheid opgebouwd ! ! ! Een zeer fraaie bovenwoning met o.a. 2 slaapkamers met 2 badkamers , dakterras enz . maakt deel uit van het onroerend goed . Bezichtigingen uitsluitend op maandag en dinsdags .

Offerte aanvragen

Prijs op aanvraag
Meer info
Te koop
Verkocht/Verhuurd
Youtube
Te huur
Leeuwarden Prins Hendrikstraat Leeuwarden_Prins_Hendrikstraat

Centrum Leeuwarden ter overname aangeboden het bekende Prins Heerlijk.Verkoop van luxe broodjes - soft ijs - schepijs en dranken.Dagelijks passeren er 7000 passanten in de Prins Hendrikstraat.Het bedrijfsinventaris is voldoende uitgevoerd met o.a. inpandige vries - en koelcel , opslagruimten . toiletruimte . Direkte verkoop aan de straat.In de direkte omgeving veel kantorenaanbod ,zoals : Achmea , Postbank , Aegon ect. Ideaal voor horeca starters.

Offerte aanvragen

Prijs op aanvraag
Meer info
Te koop
Verkocht/Verhuurd
Youtube
Te huur
Leeuwarden Zaailand 82 Leeuwarden_Zaailand_82

In het centrum van Leeuwarden , direkt bij een ruim aanbod van Horeca-Bedrijven , bieden wij aan een casco ruimte van 175 m2 .Zeer goed bereikbaar en direkt bij de parkeergarage .Vrije hoogte : 3.20 m ,frontbreedte 6.70 m.Ondergelegen kelderruimte 18 m2 . eventueel te realiseren aan de achterzijde van het een binnentuin en/of rookruimte.

Offerte aanvragen

Prijs op aanvraag
Meer info
Te koop
Verkocht/Verhuurd
Youtube
Te huur
Midsland-Terschelling., Midslanderhoofdweg 4 Midsland-Terschelling_Midslanderhoofdweg_4

De lokatie ligt midden op het eiland, aan de doorgaande weg van West naar Oosterend. Momenteel wordt het pand niet meer gebruikt door de Fa. Ruijg voor haar installatiebedrijf als winkel, showroom en opslagruimte. De lokatie is uitermate geschikt voor een MKB bedrijf met productieunit en winkelruimte, daarvoor is detailhandel toegestaan. Ook zeer geschikt voor ander soortige dienstverleners, dit in verband met de ligging op het eiland, de indeling en de parkeersituatie.

Ligging Een pracht zichtlokatie in Midsland op Terschelling.
Frontbreedte Ca. 15 meter.
Perceelgrootte Ca. 2.670 m2
Bestemming Detailhandel, onder voorwaarden.
Bijzonderheden De verkoop van de woning in samenhang met de winkellokatie is besprekkbaar. De woning met garage en schuurtje heeft een inhoud van ca. 465 m3.
Aanvaarding In overleg
Indeling Op de begane grond is ca. 350 m2 beschikbaar en op de verdieping nog eens ca. 330 m2. dit is inclusief kantoren, kantine en archiefruimten.
Parkeren Ca. 25 gratis parkeerplaatsen, direct voor de deur.
Bouwkundige staat Prima, gebouwd in 2004

Offerte aanvragen

Prijs op aanvraag
Meer info
Te koop
Verkocht/Verhuurd
Youtube
Te huur
Oosterwolde Duistereweg 8 Oosterwolde_Duistereweg_8

Aan de rand van Oosterwolde ligt op een mooie locatie deze luxe bedrijfswoning met dubbele houtengarage, timmerloods en opslagloodsen. De locatie biedt het beste van twee werelden: vrij uitzicht over de weilanden maar met de voorzieningen van het centrum op loopafstand. Het woonhuis wordt omringd door een fraai aangelegde tuin voorzien van veranda en diverse zonnige terrassen. INDELING: Begane grond: * entree/hal met meterkast, trapopgang en modern toilet met fontein; * woonkamer met parket, siergashaard en terrasdeur naar de veranda. * In het midden van de woning bevindt zich de keuken. De keuken is voorzien van enkele inbouwapparatuur o.a. oven, magnetron,5 pits gasstel. * Slaapkamer op begane grond en aansluitende badkamer met bad, douchecabine en douchemeubel. * inpandige bijkeuken met witgoedaansluiting en deur naar het bestrate buiterrein. * aangebouwde dubbele stenen garage. 1e verdieping: * Overloop met grote kinderspeelruimte. * 1e ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning met velux dakraam; * 2e slaapkamer aan de voorzijde van de woning met velux dakraam; * 3e slaapkamer aan de achterzijde van de woning voorzien van dakraam; * 2e toilet op overloop. De tuin: De voortuin is prachtig aangelegd en het perceel is verder voor een groot deel voorzien van klinkerbestrating waardoor samen met de loodsen - ruim voldoende parkeergelegenheid wordt geboden. Algemeen: * bouwjaar van de woning betreft 1965 * de woning wordt verwarmd middels cv – Nefit HR ecomline 2002. * de woning is optimaal geïsoleerd en is mede daardoor energiezuinig (lage vaste lasten); * ligging aan een doorgaande weg. * royale oprit geschikt voor meerdere auto's, ook voor vrachtauto’s, parkeren op eigen terrein. * aan de voorzijde screens voor beide ramen. * de woning en loods zijn kortgeleden geschilderd. De onderneming: Op de locatie is Bouwbedrijf van der Sloep gevestigd. Deze bouwonderneming is ook TE KOOP. Op eigen terrein is een grote werkplaats (6.70 x 18.50) met inpandige entree, hal, kantoren, kantine, archief en toiletten. De werkplaats wordt eigenlijk alleen gebruikt voor opslag van bouwmateriaal en (bouw)materieel. De voorraad bouwmaterialen is beperkt, alleen een zo genaamde werk (grijp) voorraad is aanwezig. Achter het woonhuis is de timmerwerkplaats en buitenopslag (carport) gesitueerd. De werkplaats is voorzien van alle benodigde (goedgekeurde) machines om een bouwbedrijf uit te kunnen oefenen. Ook is hier de werkvoorraad voor het hout aanwezig. De onderneming heeft geen personeel in (vaste) dienst, zij werkt met ZZP’ers. 

Gevels Spouwmuur
Oppervlakte b.v.o. Ca. 1761 m2.
Bouwjaar 1965
Bouwaard Traditioneel
Nokhoogte loods - 4.50 meter
Vrije hoogte Idem
Vrije overspanning Ca. 15.00 meter
Kozijnen Hardhout
Beglazing Thermopane
Deuren Hardhout
Kap Houtenkap (punt)
Vloeren Beton
Isolatie JA
Nutsvoorzieningen Gas,water, elektrisch,
Verwaming CV
Verharding Betonklinkers
Parkeergelegenheid Op eigen terrein
Oppervlakte v.v.o. NVT
Oplevering NVT
Aanvaarding In overleg
Bezichtiging Op afspraak
Prijs extra Bouwonderneming te koop
Behandelende Makelaar Melle F. Veenstra

Offerte aanvragen

€ 515.000,00
Meer info
Te koop
Verkocht/Verhuurd
Youtube
Te huur
Stiens, Smelbrege 4 Stiens_Smelbrege_4

Het pand ligt in het gerenoveerde deel van het centrum van Stiens. Het is een A1 locatie. Het huurcontract loopt nog drie jaar. De huuropbrengst is ca. € 14.700,00 per jaar. Geen BTW. Uitbreiding is mogelijk met ca. 120 m2.


Ligging
Centrum van het dorp op A1 locatie.
Frontbreedte Ca. 8.40 meter.
Perceelgrootte Ca. 2 are 62 ca.
Bestemming Detailhandel.
Bijzonderheden De staat van onderhoud is goed, het pand is vorig jaar geschilderd. De bovenverdieping is niet afgetummerd.
Aanvaarding In overleg
Indeling A1 locatie
Parkeren Gratis parkeren voor de deur

Offerte aanvragen

€ 240.000,00
Meer info

Google pagina's